HALLOUMI & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN
Halloumi
Brocolini
Bloemkoolcouscous, Kerrieolie & dressing, Spicy microcress
Gepofte quinoa
Crème bloemkool-curry, Krielaardappel met rozemarijn.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Plaats na 20 min de halloumi, aardappeltjes en brocollini in de oven.
Verwarm deze gedurende 10 min.
Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten.
Verwarm een kookpot met water tot 50°C.
Steek de vacuümzak met bloemkoolcouscous & spuitzak met bloemkoolcreme in de kookpot met water.
Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.
Haal alles uit het water & laat 2 min rusten.
Neem een diep bord en plaats de bloemkoolcouscous onderaan.
Schik hier de gegrilde halloumi op.
Schik daar de brocolini op.
Spuit de bloemkoolcreme in dotjes rondom het geheel.
Plaats de dressing naast de dotjes.
Werk het geheel af met de gepofte quinoa, de salad pea & enkele druppels kerrieolie.
Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.
​
Kali Orexi!