top of page

HALLOUMI & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN

fullsizeoutput_2ac5_edited.jpg
fullsizeoutput_2ac3_edited.jpg

Halloumi

Brocolini

Bloemkoolcouscous, Kerrieolie & dressing, Spicy microcress

Gepofte quinoa

Crème bloemkool-curry, Krielaardappel met rozemarijn.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Plaats na 20 min de halloumi, aardappeltjes en brocollini in de oven.

Verwarm deze gedurende 10 min.

Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten.

IMG_9419_edited.jpg
fullsizeoutput_2ae3_edited.jpg
fullsizeoutput_2ac1_edited.jpg

Verwarm een kookpot met water tot 50°C.

Steek de vacuümzak met bloemkoolcouscous & spuitzak met bloemkoolcreme in de kookpot met water.

Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.

Haal alles uit het water & laat 2 min rusten.

fullsizeoutput_2ac9_edited.jpg
fullsizeoutput_2acd_edited.jpg
fullsizeoutput_2abd_edited.jpg

Neem een diep bord en plaats de bloemkoolcouscous onderaan.

Schik hier de gegrilde halloumi op.

Schik daar de brocolini op.

Spuit de bloemkoolcreme in dotjes rondom het geheel.

Plaats de dressing naast de dotjes.

Werk het geheel af met de gepofte quinoa, de salad pea & enkele druppels kerrieolie.

Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.

​

Kali Orexi!

bottom of page