HAPJES

Tartaar van gamba – Saus vierge – Kroepoek van sepia – Eiwitmayonaise van gambakoppen – Chili cress

Enkel nog af te werken met saus vierge en kroepoek.
Saus over het hapje besprenkelen naar smaak.
Kroepoek in stukjes breken en verspreiden over het hapje.

 

Geniet!

 

Eendenborstfilet – Balsamico emulsie – Schorseneer in sinaasboter – Gepofte boekweit – Salad pea

Enkel nog af te werken met balsamico emulsie en gepofte boekweit.
Emulsie over het hapje besprenkelen naar smaak.
Een klein beetje gepofte boekweit verspreiden over het hapje.

 

Enjoy!

 

Mousse van ganzenlever – Krokante brioche – Veenbessenkonfijt – Crumble van diverse noten – Wheat grass

Ready to eat!

Bon Appétit!

Verwarm je oven, na je hapjes, voor op 200°C. en plaats de broodjes gedurende 3 minuten in de oven.

©2020 BY LYSET VOF