
HAPJES
Tartaar van gamba – Saus vierge – Kroepoek van sepia – Eiwitmayonaise van gambakoppen – Chili cress
Enkel nog af te werken met saus vierge en kroepoek.
Saus over het hapje besprenkelen naar smaak.
Kroepoek in stukjes breken en verspreiden over het hapje.
Geniet!
​
​
Eendenborstfilet – Balsamico emulsie – Schorseneer in sinaasboter – Gepofte boekweit – Salad pea
Enkel nog af te werken met balsamico emulsie en gepofte boekweit.
Emulsie over het hapje besprenkelen naar smaak.
Een klein beetje gepofte boekweit verspreiden over het hapje.
Enjoy!
​
​
Mousse van ganzenlever – Krokante brioche – Veenbessenkonfijt – Crumble van diverse noten – Wheat grass
Ready to eat!
​
Bon Appétit!
​
​
​
​
Verwarm je oven, na je hapjes, voor op 200°C. en plaats de broodjes gedurende 3 minuten in de oven.
​