top of page

HAPJES

Tartaar van gamba – Saus vierge – Kroepoek van sepia – Eiwitmayonaise van gambakoppen – Chili cress

Enkel nog af te werken met saus vierge en kroepoek.
Saus over het hapje besprenkelen naar smaak.
Kroepoek in stukjes breken en verspreiden over het hapje.

 

Geniet!

​

 

​

Eendenborstfilet – Balsamico emulsie – Schorseneer in sinaasboter – Gepofte boekweit – Salad pea

Enkel nog af te werken met balsamico emulsie en gepofte boekweit.
Emulsie over het hapje besprenkelen naar smaak.
Een klein beetje gepofte boekweit verspreiden over het hapje.

 

Enjoy!

​

 

​

Mousse van ganzenlever – Krokante brioche – Veenbessenkonfijt – Crumble van diverse noten – Wheat grass

Ready to eat!

​

Bon Appétit!

​

​

​

​

Verwarm je oven, na je hapjes, voor op 200°C. en plaats de broodjes gedurende 3 minuten in de oven.

​

bottom of page