top of page

LAMSNEK  & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN

fullsizeoutput_2a9f_edited.jpg

Lamsnek traag gegaard, Pic vert met tandoori, Crème butternut-sinaas, Geroosterd venkelzaad, Krielaardappel met rozemarijn

Jus van tijm

Waterkers

fullsizeoutput_2aa1_edited.jpg
fullsizeoutput_2aa3_edited.jpg
fullsizeoutput_2aa6_edited.jpg

Verwarm een kookpot met water tot 50°C .

​

 

​

​

Steek de vacuümzak met de lamsnekjes, de jus van tijm & de spuitzak met butternutcrème  in de kookpot met water

Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.

Haal alles uit het water & laat 2 min rusten

fullsizeoutput_2aa5_edited.jpg
fullsizeoutput_2aa8_edited.jpg
fullsizeoutput_2aaa.jpeg

​Verwarm de oven voor op 200° 

Plaats na 20 min de aardappeltjes & worteltjes in de oven.

Verwarm deze gedurende 10 min.

Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten

Versnijd de lamsnekjes in tranches (plakjes) met een scherp mes en verspreid deze op het verwarmde bord.

Spuit de butternutcrème in dotjes tussen het vlees.

Schik de worteltjes op het bord.

Werk het geheel af met venkelzaad, waterkers & jus van tijm.

Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.

​

​

Enjoy!

bottom of page