LAMSNEK & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN
Lamsnek traag gegaard, Pic vert met tandoori, Crème butternut-sinaas, Geroosterd venkelzaad, Krielaardappel met rozemarijn
Jus van tijm
Waterkers
Verwarm een kookpot met water tot 50°C .
​
​
​
Steek de vacuümzak met de lamsnekjes, de jus van tijm & de spuitzak met butternutcrème in de kookpot met water
Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.
Haal alles uit het water & laat 2 min rusten
​Verwarm de oven voor op 200°
Plaats na 20 min de aardappeltjes & worteltjes in de oven.
Verwarm deze gedurende 10 min.
Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten
Versnijd de lamsnekjes in tranches (plakjes) met een scherp mes en verspreid deze op het verwarmde bord.
Spuit de butternutcrème in dotjes tussen het vlees.
Schik de worteltjes op het bord.
Werk het geheel af met venkelzaad, waterkers & jus van tijm.
Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.
​
​
Enjoy!