top of page

VARKENSWANGEN & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN

fullsizeoutput_2acf_edited.jpg
fullsizeoutput_2aa5_edited_edited.jpg

Varkenswangen met straffe Hendrik en ketjap

Crème van dragon,

Rode biet op zout

Microcress

Krielaardappel met rozemarijn.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Plaats na 20 min de aardappeltjes in de oven.

Verwarm deze gedurende10 min.

Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten.

IMG_9419_edited.jpg
fullsizeoutput_2ac7_edited.jpg
fullsizeoutput_2ad1_edited.jpg

Verwarm een kookpot met water tot 50°C.

Steek de vacuümzak met de varkenswangetjes in de kookpot met water.

Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.

Haal alles uit het water & laat 2 min rusten.

Neem een diep warm bord en plaats de varkenswangen onderaan.

Spuit de dragondressing in dotjes rondom het geheel.

Schik de rode biet rond de varkenswangen.

Werk het geheel af met waterkers.

fullsizeoutput_2abd_edited.jpg

Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.

​

Laat het smaken!

bottom of page