ZEEBAARS & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN
Zeebaars met kruiden
Ui opgewerkt met fregola
Kerrie olie
Gegrilde limoen, Krielaardappel met rozemarijn
Girollen
Witte wijnsaus
Salad pea
Verwarm een kookpot met water tot 50°C.
Steek de vacuümzak met witte wijnsaus & fregola met ui in de kookpot met water.
Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.
Haal alles uit het water & laat 2 min rusten
​
​
​
Verwarm de oven voor op 200°C.
Plaats na 20 min de vis & de aardappeltjes in de oven.
Verwarm deze gedurende 10 min.
Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten
​
Neem een anti-kleefpan & voeg een klont boter en zelfde hoeveelheid olijfolie toe. Zet deze op hoog vuur.
Wanneer de boter en olie bruinig kleurt: voeg de girollen toe & laat gedurende 30 seconden bakken op hoog vuur.
Kruid met peper
​Plaats na het bakken de girollen op keukenpapier en laat uitlekken
Plaats de zeebaars op een houten plank (of op een gepast bord).
Schik bij kop & staart de fregola met ui.
Schik daarnaast de gegrilde limoenen.
Plaats de gebakken girollen op de fregola.
Schik de salad pea over de gehele zeebaars.
Werk af met de witte wijnsaus.
Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.
​
Geniet!