ZEEBAARS & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN

Zeebaars met kruiden

Ui opgewerkt met fregola

Kerrie olie

Gegrilde limoen, Krielaardappel met rozemarijn

Girollen

Witte wijnsaus

Salad pea

Verwarm een kookpot met water tot 50°C.

Steek de vacuümzak met witte wijnsaus & fregola met ui in de kookpot met water.

Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.

Haal alles uit het water & laat 2 min rusten

Verwarm de oven voor op 200°C.

Plaats na 20 min de vis & de aardappeltjes in de oven.

Verwarm deze gedurende 10 min.

Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten

Neem een anti-kleefpan & voeg een klont boter en zelfde hoeveelheid olijfolie toe. Zet deze op hoog vuur.

Wanneer de boter en olie bruinig kleurt: voeg de girollen toe & laat gedurende 30 seconden bakken op hoog vuur.

Kruid met peper

Plaats na het bakken de girollen op keukenpapier en laat uitlekken

Plaats de zeebaars op een houten plank (of op een gepast bord).

Schik bij kop & staart de fregola met ui.

Schik daarnaast de gegrilde limoenen.

Plaats de gebakken girollen op de fregola.

Schik de salad pea over de gehele zeebaars.

Werk af met de witte wijnsaus.

Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.

Geniet!

©2020 BY LYSET VOF