top of page

ZEEBAARS & GROENTEN BEREIDEN EN DRESSEREN

fullsizeoutput_2aaf_edited.jpg
fullsizeoutput_2aac_edited.jpg
IMG_9419_edited.jpg
fullsizeoutput_2aae_edited.jpg
fullsizeoutput_2aa5_edited_edited.jpg

Zeebaars met kruiden

Ui opgewerkt met fregola

Kerrie olie

Gegrilde limoen, Krielaardappel met rozemarijn

Girollen

Witte wijnsaus

Salad pea

Verwarm een kookpot met water tot 50°C.

Steek de vacuümzak met witte wijnsaus & fregola met ui in de kookpot met water.

Laat dit gedurende 30 min opwarmen in het water.

Haal alles uit het water & laat 2 min rusten

​

​

​

Verwarm de oven voor op 200°C.

Plaats na 20 min de vis & de aardappeltjes in de oven.

Verwarm deze gedurende 10 min.

Haal alles uit de oven & laat 2 min rusten

​

fullsizeoutput_2ab3.jpeg
fullsizeoutput_2ab5_edited.jpg
fullsizeoutput_2ab7_edited.jpg
fullsizeoutput_2ab9_edited.jpg

Neem een anti-kleefpan & voeg een klont boter en zelfde hoeveelheid olijfolie toe. Zet deze op hoog vuur.

Wanneer de boter en olie bruinig kleurt: voeg de girollen toe & laat gedurende 30 seconden bakken op hoog vuur.

Kruid met peper

​Plaats na het bakken de girollen op keukenpapier en laat uitlekken

Plaats de zeebaars op een houten plank (of op een gepast bord).

fullsizeoutput_2abb_edited.jpg
fullsizeoutput_2abd.jpeg

Schik bij kop & staart de fregola met ui.

Schik daarnaast de gegrilde limoenen.

Plaats de gebakken girollen op de fregola.

Schik de salad pea over de gehele zeebaars.

Werk af met de witte wijnsaus.

Plaats de aardappeltjes apart in een warm kommetje.

​

Geniet!

bottom of page